B-Wine
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
B-Wine
Regulament Forum
------------------------
Linkuri Utile
------------------------
Portal Forum
------------------------
Index Forum
------------------------
B-Wine Design Staff + Responsabili Labels=0
Conectare

Mi-am uitat parola

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
SnoppyN1 (750)
B-Wine Design Staff + Responsabili EmptyB-Wine Design Staff + Responsabili I_voting_barB-Wine Design Staff + Responsabili Empty 
Valy (226)
B-Wine Design Staff + Responsabili EmptyB-Wine Design Staff + Responsabili I_voting_barB-Wine Design Staff + Responsabili Empty 
Crilyng (45)
NoName (15)
L0ckdawN (13)
CataliN1 (12)
rarRE (11)
endo (8)
coLdZ0r (7)
Liqua (6)

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Parteneri
BN

B-Wine Design Staff + Responsabili

In jos

B-Wine Design Staff + Responsabili Empty B-Wine Design Staff + Responsabili

Mesaj Scris de SnoppyN1 Vin Ian 28, 2011 4:52 am

>> Designeri:
Lider Designeri(cu acces cPanel):
Nookie
Responsabili Designeri:
--> Cu acces cPanel :
Crilyng
Valymzq
--> Fara acces cPanel :
----------
Designeri propriuzisi(Indeplinesc toate functiile):
--> Cu acces cPanel :
Valymzq
Crilyng
--> Fara acces cPanel :
----------
Programatori:
--> Cu acces cPanel :
----------
--> Fara acces cPanel :
----------
Scripteri:
--> Cu acces cPanel :
----------
--> Fara acces cPanel :
----------
GFX Team:
--> Cu acces cPanel :
----------
--> Fara acces cPanel :
rarRE
HTML Team:
--> Cu acces cPanel :
----------
--> Fara acces cPanel :
----------

Legenda:
-Lider Designeri: Liderul Designerilor comanda asupra tuturor si are acces cPanel Instant
-Responsabili Designeri: Cand Liderul este OFF sau lipseste responsabilii au cuvantul.Responsabilli au un sistem de puncte special ce-i pot trage in jos sau urca in sus. Un responsabil poate avea acces cPanel sau nu, insa toti responsabilii sunt egali la puterea de comandare. Se poate inregistra un numar maxim de 2 Responsabili cu acces cPanel si 2 responsabili fara acces cPanel adica in total 4.
-Programatorii: Cei ce sunt specializati in programe, gasirea itemelor rapid, rezolvarea problemelor etc.
-Scripterii: Cei ce stiu sa scripteze, HTML, Scripturi CS, phpBB, PhoToshop Scripting, Converting etc.
-HTML Team: Cei ce stiu sa faca siteuri, forumuri si cunosc bine formulele HTML si initierea lor in practica.
-GFX Team: Cei ce stiu sa faca Logo-uri, sa lucreze cu PhotoShop, Sony Vegas, Sa faca filmulete etc.

Sistemul de puncte pentru Designerii Responsabili:
1.Limbaj neadecvat: 1-5 puncte.
2.Comportament iresponsabil: 5-10 puncte.
3.Inrautatirea situatiilor: 5-20 puncte.
4.Folosirea privilegiilor nestingherit pe servere sau pe forum: 5-15 puncte.
Liderul v-a decide cate puncte veti primii pentru incalcarea unei reguli.
Suspendari:
13-15 puncte: Suspendare 1 saptamana.
15-20 puncte: Suspendare 2 saptamani.
25+ puncte: Excludere.
Daca aveti un anumit numar de puncte sub 13 si trec 3 saptamani fara alte puncte primite acele puncte se vor sterge.
SnoppyN1
SnoppyN1
B-Wine Fondator
B-Wine Fondator

Status : The chosen one!
Sex : masculin
Puncte : 10005890
Voturi : 3070
Varsta : 30
Detinator Steam : Da
Warn : 0%

https://b-wine.forumgratuit.ro