B-Wine
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
B-Wine
Regulament Forum
------------------------
Linkuri Utile
------------------------
Portal Forum
------------------------
Index Forum
------------------------
Deschidere sectiune B-Wine Design Labels=0
Conectare

Mi-am uitat parola

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Top postatori
SnoppyN1 (750)
Deschidere sectiune B-Wine Design EmptyDeschidere sectiune B-Wine Design I_voting_barDeschidere sectiune B-Wine Design Empty 
Valy (226)
Deschidere sectiune B-Wine Design EmptyDeschidere sectiune B-Wine Design I_voting_barDeschidere sectiune B-Wine Design Empty 
Crilyng (45)
NoName (15)
L0ckdawN (13)
CataliN1 (12)
rarRE (11)
endo (8)
coLdZ0r (7)
Liqua (6)

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Parteneri
BN

Deschidere sectiune B-Wine Design

In jos

Deschidere sectiune B-Wine Design Empty Deschidere sectiune B-Wine Design

Mesaj Scris de SnoppyN1 Vin Ian 28, 2011 4:22 am

B-Wine ne-a oferit Designerilor o sectiune speciala si anume sectiunea "Design GFX".
Aici putem sa ne desfasuram cum vrem deoarece singurii utilizatori care au acces aici sunt Designerii si Administratorii atentie, > Cu access cPanel < nu si cei > Fara acces cPanel < .
Aceasta sectiune a fost deschisa in data de 27.01.2011 intre orele 20:00 si 24:00 de catre mine.
Responsabilul acestei sectiuni sunt eu indeplining de functia "Lider Designeri" si acces cPanel.
Grupul Designerilor are o evolutie superb urcand peste Global Moderators in top , iar cei din grupul Designerilor pot dispune si de acces cPanel nu doar Liderul adica eu.
Grupul de Designeri este un grup de administratie, se poate spune ca esti identic cu cel al administratorilor avand acces oriunde pe forum, acces la aceasta sectiune, iar unii utilizatori pot dispune la acces cPanel. Este un grup complex cu responsabili.
Unii responsabili dispun de acces cPanel iar altii nu, si asta face grupul nostru cel mai coomplex pe forum.
O scurta prezentare a grupului pe care o puteti gasii si in Topicul-Anunt-Global al forumului numit " B-Wine Staff+Responsabili" :Click
SnoppyN1
SnoppyN1
B-Wine Fondator
B-Wine Fondator

Status : The chosen one!
Sex : masculin
Puncte : 10005890
Voturi : 3070
Varsta : 30
Detinator Steam : Da
Warn : 0%

https://b-wine.forumgratuit.ro