B-Wine
Regulament Forum
------------------------
Linkuri Utile
------------------------
Portal Forum
------------------------
Index Forum
------------------------
Subiecte similare
Conectare
Căutare
despre Gheorghe Hagi
2 participanți
B-Wine :: Real Life :: Marile Personalitati :: Sportivi
Pagina 1 din 1
despre Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi este recunoscut ca "Maradona Carpatilor", un geniu al fotbalului romanesc. Lovitura sa cu piciorul stang a devenit celebra si a fost subiect de discutii si temere printre adversarii de pe terenul de fotbal.
Detalii amanuntite despre biografia si palmaresul celui mai apreciat si renumit jucator roman de fotbal puteti gasi pe site-ul sau personal:www.hagi.ro
Detalii amanuntite despre biografia si palmaresul celui mai apreciat si renumit jucator roman de fotbal puteti gasi pe site-ul sau personal:www.hagi.ro
Valy- B-Wine Administrator
- Status : This user don't use a status!
Sex :
Puncte : 10005299
Voturi : 993
Varsta : 25
Detinator Steam : Nu
Warn : 30%
Re: despre Gheorghe Hagi
Foarte buna informatia...
Dar puteai da un repli la Topicul meu frate uite de ce esti fost condcator de EChipa CS pentru ca nu sti regulamentul si esti dezordonat...imi esti var....dar trb sa facem cu totii sacrificii..citeste regulamentul....invatal....fii mai ordonat si te fac dinou lider ca , la cs dai lectii!!!!!!!!!!
Dar puteai da un repli la Topicul meu frate uite de ce esti fost condcator de EChipa CS pentru ca nu sti regulamentul si esti dezordonat...imi esti var....dar trb sa facem cu totii sacrificii..citeste regulamentul....invatal....fii mai ordonat si te fac dinou lider ca , la cs dai lectii!!!!!!!!!!
B-Wine :: Real Life :: Marile Personalitati :: Sportivi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum